SIP Paneles épületek

A paneles épületeken az SE-SIP panelekkel megvalósított épületeket értjük. 

A SIPEUROPE SE-SIP építési rendszere egyedi, előregyártott és megjelölt panelekből áll. A panelek elhelyezését az elkészített telepítési terv alapján hajtjuk végre, ami minden egyes épület tartozéka. 

Az SE-SIP panelekből megvalósított egyedi építési technológia bármilyen körülmények között lehetővé teszi az építkezést. Az SE-SIP panel könnyű (kb. 22 kg/m2), ezért nehéz építőipari gépek kezelésére sincs szükséges, és az építkezéseken akár már két építőmunkás is könnyen kezelni tudja a paneleket. 

Az ügyfeleink számára ezzel lehetővé válik, hogy akár nehezen megközelíthető helyeken, építőipari gépek használata nélkül építkezhessenek. Ideális bővítésekhez és ráépítésekhez, ahol az eredeti szerkezet már nem lenne képes megtartani a hagyományos építési rendszereket, például a téglafalazatot vagy a betont. Így a szerkezet alkalmas akár a vízen történő építkezésére, például úszóházak megvalósításához is.

Az SE-SIP panelek összeépítése rendkívül egyszerű, gyors és pontos. Az összeállításukhoz elegendő 3 – 4 képzett szerelőmunkás. Tudj meg többet az oktatásokról itt.

A hőszigetelő mag szilárd és évtizedek múlva is stabil marad. Ezért nincs megcsúszás vagy nedvesedés, ami a hagyományos vázszerkezetek általános problémája lehet a figyelmetlen kivitelezés esetén.

Az egyedi SE-SIP panelek használata tehát számos előnnyel jár mind a vállalkozók, mind az építészek, mind a felhasználók számára. Tudj meg többet az előnyökről itt.

Érdekelnek megoldásaink, szeretnél többet megtudni?

Lépj velünk kapcsolatba

AZ SE-SIP RENDSZER EGYÉB ÉPÍTÉSi Megoldásai

Előregyártott épületek

Tudj meg többet

Moduláris épületek

Tudj meg többet

Letölthető dokumentumok

Európai Műszaki Értékelés (ETA)

EPS-PFR tanúsítvány

Megfelelőségi tanúsítvány

Hőszigetelő tulajdonságok

Teljesítmény nyilatkozat (ETA-hoz)

BSH tanúsítvány

LSH tanúsítvány

Kapcsolat

Scaling Hub Zrt.
3525 Miskolc,
Dóczy József utca 24. 1. em. 4.
Mobil: +36 30 867 8224
E-mail: info@sipeurope.hu

Számlázás

Adószám: 27921940-2-05