rólunk

A folyamatosan bővülő SIP-EUROPE Csoport európai tagjaként a SE-SIP rendszer (szerkezetileg szigetelt panelek), valamint más, alacsony energiaigényű és passzív épületek építésére szolgáló építési rendszerek tervezésével, gyártásával és ellátásával foglalkozunk.

Széles üzleti hálózatunkkal Európa minden szegletéből ellátást és szolgáltatást kínálunk ügyfeleink számára.

Cégünk, a SIPEUROPE egy fiatal és újító szellemű vállalkozás. Alapvető célunk olyan alternatív építési rendszer kifejlesztése, amely lehetővé teszi a könnyebb, gyorsabb és hatékonyabb építést a valaha elérhető technológiákkal szemben. Emellett átfogó szolgáltatást nyújtunk az építési projekt valamennyi szakaszában, függetlenül attól, hogy ügyfelünk építőipari vállalkozás, mérnökiroda vagy magánszemély.

A SIPEUROPE s.r.o.-t 2013-ban alapítottuk SIPDOM s.r.o. néven. Egyedülálló termékének és előremutató technológiájának köszönhetően vállalatunk azonnali növekedésnek indult mind a hazai mind a külföldi piacokon. Márkaváltásunk 2018-ban valósult meg, amikor a cég nevét SIPEUROPE s.r.o.-ra változtattuk és az építési rendszerünk termékspecifikációját SE-SIP-re neveztük át. 

A professzionális mérnöki csapatunknak, a legkorszerűbb BIM-kompatibilis tervezési technológiának, és a gyártási kapacitás bővítésének köszönhetően a SIPEUROPE s.r.o. 2018-ban SIPEUROPE Group vállalatcsoporttá egyesült. Csoportunk a hollandiai székhelyű, Benelux államokat képviselő SIPEUROPE NL, valamint a skandináv országokat képviselő norvégiai SIP-Scandinavia Element Bygg AS testvérvállalatokból áll.

“Vitathatatlan, hogy az építőipar az egyik olyan iparág, ami a legnagyobb mértékben járul az éghajlatváltozáshoz. Ezért elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy alternatív megoldásokat fejlesszünk és kínáljunk az építőipar számára, és ezzel jelentős mértékben csökkentsük a környezeti hatásokat és a CO2 kibocsátást. Veled közösen számottevő léptékben járulhatunk annak biztosításához, hogy épületeink környezeti hatása a lehető legkisebb legyen, a lehető legkevesebb működési energiafelhasználással valóban szolgáljanak minket. A SIPEUROPE épületrendszere tehát sokkal több, mint pusztán a jövőbe történő befektetés.”

František Jakab / CEO - SIP EUROPE Group

“A kortárs építészetet az egyre szigorodó követelmények és külső tényezők hatása jellemzik. A SIP EUROPE hajóival képesek vagyunk megfelelni ezeknek a követelményeknek, és minimalizálni tudjuk a külső tényezők befolyását is. Az SIP EUROPE segítségével történő építkezés azt jelenti, hogy olyan épületrendszert valósítunk meg, amellyel megszünnek a hagyományos technológiák korlátai, miközben a lehető legkisebb mértékben befolyásoljuk környezetünket mind az objektum építési, mind annak használati szakaszában.”

Perry Van Oosten / CEO - SIP EUROPE NL. B.V.

A SIP EUROPE csoport

Scaling Hub Zrt. 
3525 Miskolc,
Dóczy József utca 24. 1. em. 4.
Adószám: 27921940-2-05
Magyarország

SIPEUROPE NL BV
Verl Spiegelmakerstraat 40
2645 LT Delfgauw
ID: 73747831
Hollandia

SIP Scandinavia Elementbygg AS
Sulukollvegen 92
3810 Gvarv
ID: 922232652
Norvégia

SIPEUROPE s.r.o.
Novozámocká 224
94901 Nitra
IČO: 47 58 90 94
Slovensko

SIPEUROPE Romania
SC LAGUTIRO SRL
Sat Ulmeni, str. Petre Dulfu 106A
Judetul Maramures
437355
Románia


SIPEUROPE.CZ

Na Labišti 534 Polabiny
ID: 07950306
Cseh Köztársaság

ez is érdekelhet

Referenciák

Learn more

SE-SIP
      építési rendszer        

Learn more

SE-SIP rendszer
előnyei

Learn more

Szolgáltatásaink

Learn more

Kérdésed van?

lépj velünk kapcsolatba


Kapcsolat

Scaling Hub Zrt.
3525 Miskolc,
Dóczy József utca 24. 1. em. 4.
Mobil: +36 30 867 8224
E-mail: info@sipeurope.hu

Számlázás

Adószám: 27921940-2-05