Tervezési és gyártási folyamat

A SIPEUROPE tanúsított SE-SIP építési rendszerét ellenőrzött és szabályozott üzemi feltételek között gyártjuk. A több fázisból álló gyártási folyamatunk általában 4-8 hetet vesz igénybe.

Tervezés

A műszaki, összeszerelési és gyártási dokumentációt a tervezési szakaszban készítjük elő. A legmodernebb tervezési technológiákat használjuk a műszaki és gyártási tervek feldolgozására, amelyek kompatibilisek az Épületinformációs modellezéssel (Building Information Modeling (BIM)). Ez a technológia jelentősen csökkenti a tervezés és a rajzolás idejét. A tervezési szakaszban a projekt elkészített dokumentációját bemutatjuk, majd jóváhagyatjuk. Professzionális mérnökcsapatunk tanácsadói végig rendelkezésre állnak a tervezési folyamat során, az építés ideje alatt, valamint az épületek szerkezeti értékelésében.

Optimalizálás

A tervezés és a műszaki dokumentumok jóváhagyatása után az optimalizálási szakasz kezdődik. Egyedi gyártású paneleket készítünk, amelyeket a projekt dokumentációja alapján megjelölünk. Ebben a szakaszban a darabolási terveket optimalizáljuk.

Ügyfeleink előre elkészített és megjelölt paneleket kapnak további formázás szükségessége nélkül, amellyel az építési folyamat rendkívül gyorssá és pontossá válik, további építési hulladék keletkezése nélkül. 

Gyártás

A gyártási folyamat ellenőrzött és szigorúan szabályozott üzemi körülmények között zajlik.

A gyári feltételek és a gépesített technológia óriási sebességet, pontosságot és hatékonyságot biztosítanak az SE-SIP építési rendszer gyártásához. A szendvicspanelt úgy alakítjuk ki, hogy szigetelő magot ragasztunk a két 15 mm-es OSB TOP4 lemez közé. Ezzel a panel megszilárdul, és a hidraulikus présen összeérik. A keményedés után a paneleket méretre vágjuk, megjelöljük, majd a azokat az összes egyéb építéshez szükséges anyaggal együtt tehergépkocsikra rakva szállítjuk le az építkezés területére.

Szerelés

Teljes körű műszaki támogatást és képzési szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára. Az SE-SIP építési rendszer felépítéséhez tanúsító képzést kínálunk építőipari vállalkozásoknak, kivitelezőknek szerte Európában.

SIPEUROPE az alapozástól a tetőzetig egy teljes építési rendszert kínál az építéshez, szereléshez szükséges valamennyi egyéb anyaggal együtt.

Ügyfeleink számára olyan kényelmes építési folyamatot kínálunk, amellyel megszabadulhatnak más alvállalkozók, vagy beszállítók szervezésének gondjaitól.

Érdekel a tevékenységünk, szeretnél többet megtudni?

Lépj velünk kapcsolatba

Letölthető dokumentumok

Nemzeti Műszaki Értékelés (NMÉ)

Nemzeti Műszaki Értékelés (NMÉ)

Nemzeti Műszaki Értékelés (NMÉ)

Teljesítmény Állandósági Tanúsítvány

Európai Műszaki Értékelés (ETA)

EPS-PFR tanúsítvány

Megfelelőségi tanúsítvány

Hőszigetelő tulajdonságok

Teljesítmény nyilatkozat (ETA-hoz)

BSH tanúsítvány

LSH tanúsítvány

Kapcsolat

Scaling Hub Zrt.
3525 Miskolc,
Dóczy József utca 24. 1. em. 4.
Mobil: +36 30 867 8224
E-mail: info@sipeurope.hu
Adószám: 27921940-2-05

Számlázás

SIPEurope s.r.o
Cím: Novozámocká 224,
Areál Idea 94901, NITRA
Reg. szám: 47 58 90 94
Adószám: SK 20 23 99 89 22
Bank: Slovenská sporiteľňa, a. s.
BIC/SWIFT: GIBASKBX
IBAN: SK22 0900 0000 0051 4006 7146