Az építkezés legfontosabb előnyei a SE-SIP építési rendszert használó vállalkozások számára

Olyan vállalkozást képviselsz, amely eddig a hagyományos téglaépítésre koncentrált, vagy más vállalkozók csoportját, akik ügyfeleik számára alternatívát keresnek alacsony energiaigényű és passzív házak, vagy akár előregyártott épületek megvalósítására? 

A megoldás az SE-SIP építési rendszerünk. A SIPEUROPE örömmel működik együtt veled a minősített SE-SIP építési rendszer ellátásával, tervezésével, valamint az oktatási és képzési szolgáltatások biztosításával. Az SE-SIP építési rendszer segít bármilyen projekted megvalósításában, legyen az családi ház, négy emeletes társasház, vagy kereskedelmi épület.

Verhetetlen építési sebesség

Legyen szó egyedi SE -SIP panelekből készülő épületekről, vagy az előregyártott házainkról az építkezés rendkívüli mértékben gyorsabb a hagyományos téglaépületek felépítésével szemben, mely ráadásul számos nedves technológiai eljárást igényel. Az SE-SIP panelekkel történő építés ezzel szemben egy száraz építési folyamat, amely az év bármely időszakában kivitelezhető.
Az építkezés sebessége jelentősen csökkenti a telepítésre fordított időt, valamint az egyéb kapcsolódó elemekhez, például a munkavállalók elszállásolásához, az állványok és építőipari gépek kölcsönzéséhez szükséges időt. Ezek együttesen jelentősen csökkenti az építkezés költségeit.

Hőszigetelés

A kisebb vastagságuk ellenére a panelek kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek. Ez nemcsak nagyobb hasznos alapterületet jelent, de akár 50%-kal csökkentett fűtési költséget a hagyományos építési rendszerekhez képest. A szigetelő mag stabil, évtizedek után sem bomlik, zsugorodik. Az SE-SIP panelekből épített épületek biztosítják a homlokzati falak és tetőszerkezetek hőellenállását R = 6,5 m2. K/W. Az ilyen épületek az alacsony energiaigényű vagy passzív épületek kategóriájába tartoznak. A téli szezonban biztosítják a szükséges hőkomfortot, nyáron pedig hűvösen tartják az épületet.

Nincs szükség építőipari gépekre

SE-SIP panelekből történő építés esetén nincs szükség az építkezés komoly gépesítésére. A panelek súlya kb. 70 kg, tehát két építőmunkás könnyen kezelheti. Az építkezés még nehezen megközelíthető terepen, vagy olyan elérhetetlen területeken is elvégezhető, ahol nem lehet építőipari gépeket vagy darut használni.

Alvállalkozók nélküli építési rendszer

SIPEUROPE komplett építőrendszert szállít, amely magában foglalja a szerkezet építéshez szükséges összes anyagot, mint például a szerkezeti gerendákat KVH, BSH, CLT paneleket, asztalos szerelvények és rögzítőelemeket. Teljes építési rendszert szállítunk a vállalkozásod számára, és nem zavarja meg az építkezés folyamatát a különböző alvállalkozók igazgatása.

Minimális építési hulladék

Az építési hulladék mennyisége, annak eltávolítása és költsége fontos tényező a hagyományos téglaszerkezetek építésekor. Az előregyártott SE-SIP építési rendszert méretre készítjük a gyártócsarnokban, s ez  jelentős mértékben csökkenti az építési hulladék és törmelék mennyiségét. Így konténerek helyett alig néhány építőipari zsákra lesz szükséged.

Tanúsított építési rendszer és garancia

A SIPEUROPE és az SE-SIP építési rendszer az Európai műszaki értékelés (European Technical Assessment), ETA 18/0312 tulajdonosa, valamint sikeresen teljesítettük az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs NKft, terheléses tűzvizsgálati tesztjeit, hogy rendelkezzünk hazai Nemzeti Műszaki Értékeléssel Magyarországon egyedülállóan a teljes rendszerre. A gyártási folyamat rendszeres ellenőrzés mellett zajlik. Cégünk 50 éves garanciát ad az építési rendszerre.

Kevesebb szakképzett munkaerő

A szerelők képzése többnyire az első projekt során befejeződik. Már három építőmunkásból álló csapat elegendő az SE-SIP építési rendszer szereléséhez. A képzés és a bizonyítvány megszerzését követően az összeszerelő csapat már képes lesz önállóan végrehajtani a következő projektjét.

Környezeti hatások

Az SE-SIP építőrendszert faszerkezetként osztályozzák, tehát a gyártás, az építés általános folyamata, és az anyagok újrahasznosítási lehetőségei jelentősen csökkentik a CO2-kibocsátást.

Érdekel az oktatás?

Vállalatunk a teljes technikai támogatás mellett képzést és oktatási szolgáltatást nyújt építőipari vállalkozások számára. Képzést adunk építőipari munkások, összeszerelő csapatok számára bárhol Európában. A képzést követően a vállalkozás bizonyítványt kap. 

Lépj kapcsolatba velünk

egyéb szolgáltatásaink

Képzés és oktatás

Bővebben

Tervezői, mérnökségi
tanácsadás

Bővebben

Kapcsolat

Scaling Hub Zrt.
3525 Miskolc,
Dóczy József utca 24. 1. em. 4.
Mobil: +36 30 867 8224
E-mail: info@sipeurope.hu
Adószám: 27921940-2-05

Számlázás

SIPEurope s.r.o
Cím: Novozámocká 224,
Areál Idea 94901, NITRA
Reg. szám: 47 58 90 94
Adószám: SK 20 23 99 89 22
Bank: Slovenská sporiteľňa, a. s.
BIC/SWIFT: GIBASKBX
IBAN: SK22 0900 0000 0051 4006 7146