Változatos külső megjelenés és az SE-SIP építési rendszer egyéb előnyei

A jelenlegi jogszabályok és az új piaci követelmények egyre nagyobb figyelmet követelnek az épületek tervezése és kialakítása során. A magasabb szintű energiahatékonyság, a hőhidak kialakulásának megakadályozása, a héjazat légmentes zárása, a környezeti szempontok és még sok más követelmény kihívást jelent számos hagyományos építési rendszer számára.

Az újító építészmérnökök mindig utat mutattak az energiahatékonyabb épületek tervezése felé

Legyen akár építész, családi ház tervezője, építőmérnök, akár nagyobb beruházások tervezője az új piaci követelmények, valamint a jogszabályok energiahatékonyabb és intelligensebb épületeket tervezésére késztetik. A SIPEUROPE és az SE-SIP építési rendszer lehet a megoldás az alacsony energiaigényű vagy akár a passzív épületek tervezéséhez. Számos projekten szerte Európában építészekkel és tervezőkkel működünk együtt. Több száz épület építésében szerzett széleskörű tapasztalatunk és gyakorlatunk segít megtalálni a legjobb módját az SE-SIP építési rendszerrel való tervezéshez.

Rugalmas dizájn, változatos külső megjelenés

Az SE-SIP építési rendszerrel akár egyedi, atipikus formák tervei is megvalósíthatók. A panelek szerkezete szinte bármilyen alakzat összeszerelését lehetővé teszik. A panelek méretre vágva érkeznek a helyszínre, és a telepítési terv szerint azonnal szerelhetőek.

Hődhídmentes szerkezet

Az épület panelszerkezete, a sokkal kevesebb építőipari anyag és a „SIP Spline” csatlakozó elemek használata a szerkezetben jelentősen csökkentik a hőhidak előfordulását. A teljes SE-SIP építési rendszer egyszerű használata az építészek számára gyerekjáték. Többé nem kell foglalkozniuk a szerkezetek bonyolult részleteivel, a különféle anyagok kombinációjával.

Légmentesen záró héjszerkezet

Az épületektől elvárt legfontosabb tényezők egyike, hogy megfeleljenek a légmenteségre vonatkozó szigorodó előírásoknak. Az SE-SIP építési rendszert használó épületek a legmagasabb pontszámot érik el az elvégzett ún. „Blower Door” légtömörségi tesztek során, vagyis a lezárt épületből óránként kiáramló levegő mennyiségének vizsgálatán. A szerkezetet modern szellőztető rendszerekhez tervezték, ezzel biztosítják a lakók lehető legmagasabb komfortérzetét.

Széleskörű felhasználás

A SIP paneleket négy alapvastagságban gyártjuk, ami széleskörű felhasználást biztosít. Használhatjuk őket homlokzati falak, belső teherhordó és válaszfalak, épületek alapjaként és padlójaként, lapos- és magastetők építéséhez. Az SE-SIP építési rendszer az egész épület egyetlen rendszereként használható, de bátran kombinálható más építési technológiával is.

Érdekelnek megoldásaink, szeretnél többet megtudni? 

Lépj velünk kapcsolatba

ismerd meg egyéb szolgáltatásainkat

Képzés és oktatás

Bővebben

Kivitelezés, szerelés

Bővebben

Kapcsolat

Scaling Hub Zrt.
3525 Miskolc,
Dóczy József utca 24. 1. em. 4.
Mobil: +36 30 867 8224
E-mail: info@sipeurope.hu
Adószám: 27921940-2-05

Számlázás

SIPEurope s.r.o
Cím: Novozámocká 224,
Areál Idea 94901, NITRA
Reg. szám: 47 58 90 94
Adószám: SK 20 23 99 89 22
Bank: Slovenská sporiteľňa, a. s.
BIC/SWIFT: GIBASKBX
IBAN: SK22 0900 0000 0051 4006 7146