Az SE-SIP építési rendszerből készült épületek fő előnyei családok számára

Miért építs az SE-SIP építési rendszer segítségével és melyek a legfőbb előnyei? Az alábbiakban kifejtük ezeket, de összefoglalva a legfontosabbak az alacsony fűtési és hűtési költségek, a megvalósítás sebessége, az egészségesebb és kényelmesebb lakhatás, a kiváló szilárdság, a megnövekedett hasznos alapterület, a stabil szigetelés, a garanciával biztosított minősített rendszer és a tudatos döntés, hogy épületeddel Te is hozzájárulsz a CO2-kibocsátás csökkentéséhez.

Költségcsökkentés

Tudtad, hogy a felhasznált energia 40-50%-át az épületeink fűtésére és hűtésére használjuk? Ezen energiafogyasztás csökkentésének legjobb módja a megfelelő hőszigetelés biztosítása és a hőveszteség csökkentése. Az SE-SIP építési rendszer kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így a fűtési és hűtési költségek akár 50%-kal alacsonyabbak a hagyományos téglaszerkezetű épületekhez képest.

Építési sebesség

Legyen szó egyedi SE-SIP panelekből készülő épületekről, vagy előregyártott házainkról az építkezés rendkívüli mértékben gyorsabb a hagyományos téglaépületek felépítésével szemben, amely ráadásul számos nedves technológiai eljárást igényel. Az SE-SIP panelekből történő építés ezzel szemben egy száraz építési folyamat, amely az év bármely időszakában kivitelezhető. 

Egészségesebb és kényelmesebb otthonok

A légtömör szerkezet ideális olyan modern szellőztető rendszerekhez, amelyek csökkentik a rezsiköltséget és növelik a beltéri levegő minőségét. A hővisszanyerő egységek használatával hőveszteség nélkül biztosított az állandó friss levegőellátás. Az épület levegője mindig friss, és az épületben semmilyen penész nem képződik, allergének nem terjednek.

Kiváló szilárdság

A paneles elemszerkezet felépítése után az épületrendszer úgy viselkedik, mint a monolit héjazat, amely akár ötször jobb statikai paraméterekkel rendelkezik a hagyományos favázas szerkezetekkel szemben. Az SE-SIP panelekből épített konstrukció így robusztus és szilárd érzetet biztosít, amit nehéz megkülönböztetni a hagyományos építési rendszerektől.

Nagyobb hasznos alapterület

Az SE-SIP panelekből készült épületek 7-10% -kal nagyobb hasznos alapterületet biztosítanak a hagyományos téglaépületekkel szemben. Az épület használói nagyobb és tágasabb környezetet élvezhetnek. Az ingatlanfejlesztők számára, akik négyzetméterenkénti hasznos alapterületet értékesítenek, ez a százalékos növekedés további profitot eredményez.

Stabil hőszigetelés

Az SE-SIP építési rendszer szigetelő magja erős és stabil marad évtizedek múlva is. Nem tud nedvesedni, nem ereszkedik meg, vagy építhetik be rosszul, mint az megtörténhet a hagyományos vázszerkezetek nagy figyelmet követelő építési folyamatai esetében.

Tanúsított építési rendszer és garancia

A SIPEUROPE és az SE-SIP építési rendszer az Európai műszaki értékelés (European Technical Assessment), ETA 18/0312  tulajdonosa, valamint sikeresen teljesítettük az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs NKft, terheléses tűzvizsgálati tesztjeit, hogy rendelkezzünk hazai Nemzeti Műszaki Értékeléssel is, Magyarországon egyedülálló módon a teljes rendszerre. A gyártási folyamat rendszeres ellenőrzés mellett zajlik. Cégünk 50 év garanciát ad az építési rendszerre.

Csökkentett CO2-kibocsátás

Az SE-SIP építőrendszert faszerkezetként osztályozzák, tehát a gyártás, az építés általános folyamata, és az anyagok újrahasznosítási lehetőségei jelentősen csökkentik a CO2-kibocsátást.

Szeretnéd álmaid házát az SE-SIP építési rendszerrel megvalósítani?

A SE-SIP építési rendszer szendvicspanelei két OSB TOP4 táblából és a köztük lévő EPS vagy NEOPOR szigetelő magból állnak. A rendszer szintén tartalmaz tanúsított  C24-es szilárdságú gerendákat (KVH / BSH). Az SE-SIP építési rendszert ezért a faszerkezetes épületek közé sorolják, azonban jelentősen felülmúlja a hagyományos fa szerkezetű épületek tudását. 

Bővebben

Egyéb szolgáltatásaink

Mérnöki, tervezői támogatás

Bővebben

Kivitelezés, szerelés

Bővebben

Kapcsolat

Scaling Hub Zrt.
3525 Miskolc,
Dóczy József utca 24. 1. em. 4.
Mobil: +36 30 867 8224
E-mail: info@sipeurope.hu
Adószám: 27921940-2-05

Számlázás

SIPEurope s.r.o
Cím: Novozámocká 224,
Areál Idea 94901, NITRA
Reg. szám: 47 58 90 94
Adószám: SK 20 23 99 89 22
Bank: Slovenská sporiteľňa, a. s.
BIC/SWIFT: GIBASKBX
IBAN: SK22 0900 0000 0051 4006 7146