Előregyártott házak és más előregyártott épületek

Épületeink ezen kategóriájába olyan házak és egyéb, akár irodaépületek, családiházak, társasházak, iskolák és óvodák épületek sorolhatók, amelyeket olyan előregyártott falakkal építünk, amelyekben további előre meghatározott anyagokat és technológiákat alkalmazunk, például gipszkartonozást, a nyílászárókat, homlokzati szigetelést, vagy a villanyszerelési munkákhoz szükséges csatornákat. 

Az SE-SIP építőrendszer előnye, hogy egyedi, előre meghatározott szerkezeti egységekbe telepíti az elemeket. Az előregyártott épületek szerkezete megfelel a műszaki szabványokban meghatározott összes építési kritériumnak, például statikai paramétereknek, hő- és hangszigetelési tulajdonságoknak, valamint a tűzbiztonsági paramétereknek.

Az az építőipari, kivitelezői vállalkozás, amely eddig csak hagyományos téglaépítéssel dolgozott, most képessé válhat, hogy ügyfeleinek alternatívát kínáljon előre gyártott házak formájában, szükségtelen kiegészítő beruházások nélkül. 

A SIPEUROPE ügyfeleli számára egyéni igények alapján akár előregyártott házak, akár egyedi épületek gyártását is tudja biztosítani. 

Az előregyártott fali egységek felhasználhatóak önálló építési rendszerként, és felhasználhatóak más építési rendszerekkel kombinálva is. Ilyenkor elsősorban vasbeton szerkezetek kombinációja lehet, ahol a SIP szendvicspanelekből készült fali elemek ideális burkolati megoldások lehetnek.

A vállalkozók számára ez óriási sebességet jelent az építkezésnél, ezáltal további idő- és költségmegtakarítást eredményez az építkezés szervezésében, irányításában.

Az előregyártott elemek gyártása ellenőrzött üzemi körülmények között zajlik. A kiemelkedő méretpontosság és precizitás jelentősen csökkenti azokat a hibákat, amelyekkel általában a helyszíni munkák során találkozunk. Az előregyártott elemeknek köszönhetően az építkezésen nem keletkezik hulladék. 

Érdekelnek megoldásaink, szeretnél többet megtudni?

Lépj kapcsolatba velünk

A sip rendszer egyéb építési megoldásai

Panel épületek

Bővebben

Moduláris épületek

Bővebben

Letölthető dokumentumok

Nemzeti Műszaki Értékelés (NMÉ)

Nemzeti Műszaki Értékelés (NMÉ)

Nemzeti Műszaki Értékelés (NMÉ)

Teljesítmény Állandósági Tanúsítvány

Európai Műszaki Értékelés (ETA)

EPS-PFR tanúsítvány

Megfelelőségi tanúsítvány

Hőszigetelő tulajdonságok

Teljesítmény nyilatkozat (ETA-hoz)

BSH tanúsítvány

LSH tanúsítvány

Kapcsolat

Scaling Hub Zrt.
3525 Miskolc,
Dóczy József utca 24. 1. em. 4.
Mobil: +36 30 867 8224
E-mail: info@sipeurope.hu
Adószám: 27921940-2-05

Számlázás

SIPEurope s.r.o
Cím: Novozámocká 224,
Areál Idea 94901, NITRA
Reg. szám: 47 58 90 94
Adószám: SK 20 23 99 89 22
Bank: Slovenská sporiteľňa, a. s.
BIC/SWIFT: GIBASKBX
IBAN: SK22 0900 0000 0051 4006 7146