SE-SIP TECHNOLógia – szerkezetileg szigetelt Panelek

A hatályos jogszabályok és az új piaci elvárások az épületek tervezése és építése során egyre nagyobb figyelmet követelnek. A magasabb szintű energiahatékonyság, a hőhidak kialakulásának megakadályozása, az épületszerkezet légmentes zárása, a környezetvédelmi szempontok és még sok más elvárás kihívást jelent számos hagyományos építési technológia számára.

A SIPEUROPE SE-SIP építési rendszere a faszerkezetek új generációja. A páratlan építési sebesség, sokoldalúság, nagy szilárdság és szigetelő tulajdonságok teszik az SE-SIP-et rendkívül hatékony építési rendszerré a nulla energiaigényű és a passzív épületek megvalósításában.

építési rendszerünk alapja a szendvicspanel

A panel két 15 mm-es OSB TOP4 táblából és egy önoltó, habosított EPS polisztirolból, NEOPOR grafitos polisztirolból vagy PIR szigetelő magból áll.

A gyártási folyamat eredménye egy szendvicspanel, amely kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal, alacsony ömlesztett sűrűséggel és nagy szerkezeti merevséggel rendelkezik.

A panelek több vastagságban készülnek, így felhasználásuk sokféle igényt kielégít. Használhatók homlokzati, külső falakhoz, tartó- és válaszfalakhoz, padlózathoz és tetőzethez.

Az SE-SIP paneleket használó építési rendszert a faépületek kategóriájába sorolják, de fizikai és hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően jelentősen felülmúlja a hagyományos faszerkezeteket.

A paneleken túl az SE-SIP építési rendszer a C24 vagy GL24 szilárdságú osztályba sorolt, minősített KVH és BSH gerendákat és ragasztott fa “I” tartógerendákat vagy CLT paneleket használ. Mennyisége és mérete az egyes épületek statikai értékelésétől függ.

A panelek illesztéseihez különféle összekötő elemeket, ács-szerelvényeket, PUR-habot, tömítőanyagokat és tömítő szalagokat használunk. Valamennyi anyag az építőrendszer egyedi készletének része, így nincs szükség ezek utólagos beszerzésére.

A SIPEUROPE egy teljesértékű SE-SIP építési rendszert kínál, amely magában foglalja az összes építéshez szükséges anyagot. A paneleket a projekt dokumentációja szerint gyártjuk ellenőrzött üzemi körülmények között. Ily módon az építkezés területén már nincsenek további munkálatok, amivel időt és pénzt takarítunk meg. Ezenkívül a rendszer biztosítja a kényelmes építésvezetést további alvállalkozók bevonása nélkül.

Contact us

Letölthető dokumentumok

Nemzeti Műszaki Értékelés (NMÉ)

Nemzeti Műszaki Értékelés (NMÉ)

Nemzeti Műszaki Értékelés (NMÉ)

Teljesítmény Állandósági Tanúsítvány

Európai Műszaki Értékelés (ETA)

EPS-PFR tanúsítvány

Megfelelőségi tanúsítvány

Hőszigetelő tulajdonságok

Teljesítmény nyilatkozat (ETA-hoz)

BSH tanúsítvány

LSH tanúsítvány

Kapcsolat

Scaling Hub Zrt.
3525 Miskolc,
Dóczy József utca 24. 1. em. 4.
Mobil: +36 30 867 8224
E-mail: info@sipeurope.hu

Számlázás

Adószám: 27921940-2-05