SE-SIP TECHNOLógia – szerkezetileg szigetelt Panelek

A hatályos jogszabályok és az új piaci elvárások az épületek tervezése és építése során egyre nagyobb figyelmet követelnek. A magasabb szintű energiahatékonyság, a hőhidak kialakulásának megakadályozása, az épületszerkezet légmentes zárása, a környezetvédelmi szempontok és még sok más elvárás kihívást jelent számos hagyományos építési technológia számára.

A SIPEUROPE SE-SIP építési rendszere a faszerkezetek új generációja. A páratlan építési sebesség, sokoldalúság, nagy szilárdság és szigetelő tulajdonságok teszik az SE-SIP-et rendkívül hatékony építési rendszerré a nulla energiaigényű és a passzív épületek megvalósításában.

építési rendszerünk alapja a szendvicspanel

A panel két 15 mm-es OSB TOP4 táblából és egy önoltó, habosított EPS polisztirolból, NEOPOR grafitos polisztirolból vagy PIR szigetelő magból áll.

A gyártási folyamat eredménye egy szendvicspanel, amely kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal, alacsony ömlesztett sűrűséggel és nagy szerkezeti merevséggel rendelkezik.

A panelek több vastagságban készülnek, így felhasználásuk sokféle igényt kielégít. Használhatók homlokzati, külső falakhoz, tartó- és válaszfalakhoz, padlózathoz és tetőzethez.

Az SE-SIP paneleket használó építési rendszert a faépületek kategóriájába sorolják, de fizikai és hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően jelentősen felülmúlja a hagyományos faszerkezeteket.

A paneleken túl az SE-SIP építési rendszer a C24 vagy GL24 szilárdságú osztályba sorolt, minősített KVH és BSH gerendákat és ragasztott fa “I” tartógerendákat vagy CLT paneleket használ. Mennyisége és mérete az egyes épületek statikai értékelésétől függ.

A panelek illesztéseihez különféle összekötő elemeket, ács-szerelvényeket, PUR-habot, tömítőanyagokat és tömítő szalagokat használunk. Valamennyi anyag az építőrendszer egyedi készletének része, így nincs szükség ezek utólagos beszerzésére.

A SIPEUROPE egy teljesértékű SE-SIP építési rendszert kínál, amely magában foglalja az összes építéshez szükséges anyagot. A paneleket a projekt dokumentációja szerint gyártjuk ellenőrzött üzemi körülmények között. Ily módon az építkezés területén már nincsenek további munkálatok, amivel időt és pénzt takarítunk meg. Ezenkívül a rendszer biztosítja a kényelmes építésvezetést további alvállalkozók bevonása nélkül.

Lépj velünk kapcsolatba

Letölthető dokumentumok

Nemzeti Műszaki Értékelés (NMÉ)

Nemzeti Műszaki Értékelés (NMÉ)

Nemzeti Műszaki Értékelés (NMÉ)

Teljesítmény Állandósági Tanúsítvány

Európai Műszaki Értékelés (ETA)

EPS-PFR tanúsítvány

Megfelelőségi tanúsítvány

Hőszigetelő tulajdonságok

Teljesítmény nyilatkozat (ETA-hoz)

BSH tanúsítvány

LSH tanúsítvány

Kapcsolat

Scaling Hub Zrt.
3525 Miskolc,
Dóczy József utca 24. 1. em. 4.
Mobil: +36 30 867 8224
E-mail: info@sipeurope.hu
Adószám: 27921940-2-05

Számlázás

SIPEurope s.r.o
Cím: Novozámocká 224,
Areál Idea 94901, NITRA
Reg. szám: 47 58 90 94
Adószám: SK 20 23 99 89 22
Bank: Slovenská sporiteľňa, a. s.
BIC/SWIFT: GIBASKBX
IBAN: SK22 0900 0000 0051 4006 7146